1. Доставката на продукт до всички населени места в България се извършва с куриерска фирма Еконт. Цената на доставка зависи от теглото на избрания от Вас продукт.
( С цел постигане на по-ниска цена винаги изпращаме пратките от(до) офис на Еконт ).
Цената на доставка при наем от 3 до 5 дни се поема от Наша страна в едната посока!
Цената на доставка при наем на повече от 5 дни се поема от Наша страна и в двете посоки!
2. След като сме изпратили избраната от Вас палатка, Вие я взимате като предавате депозита за ползването й като наложен платеж на куриера.
3. След края на периода на ползване, Вие ни я връщата с помоща на куриерска фирма Еконт, на подадения от нас адрес, след което ние Ви възтановяваме депозита чрез наложен платеж към Вас, като приспадаме стойността на наема отново.

Пример:

Наемате палатка за 3 дни, като депозита за нея е 100лв., а наема на ден 10лв. След като ни върнете наетия от Вас продукт и се уверим, че всичко е изрядно, Ви връщаме разликата от 100лв - 3х10лв = 70лв, чрез куриерската фирма.

 


    Важни условия при наемане и ползване на продукти от Rent-a-tent.bg! 

1. Всеки наемател на продукти от Rent-a-tent е задължен да поддържа и пази наетото от него оборудване, за да може то да бъде в достатъчно добро състояние, за да е годно за последващо ползване!

2. При връщане на наетото оборудване в неугледен или силно замърсен вид, се заплаща такса от 10лв., която също се удържа от депозита!

3. При нарушен външен вид, изгорена или скъсана палатка, счупени или изгубени части, което не позволява нейното последващо ползване от друг човек поради установени щети, Ние задържаме размера на целия депозит и Ви връщаме палатката отново при Вас!